top of page
  • Writer's pictureEvelina

noutati in atelier

Buna dragilor,

Am fost de curand la targul ROCREATOR in Cluj - Napoca, unde am putut expune noile mele picturi si unde feedback-ul clientilor mi-a incalzit inima. Am cunoscut oameni noi, care au venit sa vada, sa simta pictura, sa se bucure de culoare si care m-au "imbratisat" cu aprecierile lor.

Activitatea mea o gasiti pe pagina de facebook dar nu strica sa va povestesc si aici Va urma o perioada de reconstructie a site-ului, am multe de schimbat si de povestit. Intre timp s-au intamplat multe si am creat haine speciale pentru picturi minunate .


Astfel, va rog sa stati cu ochii pe EV ART SOUL, pentru ca vreau sa va arat ce am pictat in ultimii doi ani iar noutatea nu sta numai picturi, cat si in hainele create special pentru clientii mei.

Ce mai fac pe langa pictura ? Aleg cu grija materialele, modelele, accesoriile, va potrivesc marimle, cat sa va vina cel mai bine si dupa, stabilim impreuna pictura care va face din haina voastra, o opera de arta unicat, creata special pentru voi.


Promit sa fiu mai activa si pe site, la fel ca pe Facebook si Instagram, dar pana una alta, va invit pe paginile mele. aveti link catre acestea in sectiunea contact.

Va pup.

Pe curand


Evelina


#creativity #evartsoul #blog #painting #art

0 comments
bottom of page